Why? pernah berlaku tak?

Every morning, i woke up. then try to minum susu, then a few hour like that cirit birit. Now im so tired to try any susu ibu mengandung! Haiyooo suggestion what should i do?

16 Balas

cube mintak free sample mcm sy ni..kt google..boleh try mcm2 jename..

5y ago

taip jew jename susu free sample..nnti kuar la kt google..

I pun sama jgk, tapi better lepas 2 3 bulan bru start mnum susu

jgn minum waktu pagi.. minum mlm ja sebelum tdo...

Have a try goat milk since high in protein

makan pil kalsium je mcm tu sis

5y ago

atau klu de kenalan shaklee bole try ostematrix. rm60+ sbotol ada 120bji

Mungkin you ada problem intolerate lactose kot?

5y ago

i guess so, tp i kurg makan vitamin doct bg, cause kurg selesa makan ubat