Why? pernah berlaku tak?

Every morning, i woke up. then try to minum susu, then a few hour like that cirit birit. Now im so tired to try any susu ibu mengandung! Haiyooo suggestion what should i do?

16 Balas

same.. if I drink susu early morning b4 or after bfast mmg akan crit. try mnum sblum tdur better.. tp kdang2 ada pregy mom yg susah nak poop sbb keras.. bila time sy mcm tu then sy akan mnum susu pagi utk memudah kan sy release the unreleased burden.. 😂