Why? pernah berlaku tak?

Every morning, i woke up. then try to minum susu, then a few hour like that cirit birit. Now im so tired to try any susu ibu mengandung! Haiyooo suggestion what should i do?

16 Balas

sometimes it normal for certain prgnt women sis.. mcm sy before th prgnt, sy xde masalah pun mnm susu..1liter tu pun sy blh mnm sorg2.. tp masuk je 2bulan prgnt & ke atas, sy xblh lgsg mnm susu dah.. if nak sy mnm susu coklat kdg2.. dktr sendiri kata, our febret food & drink tu, akan berubah jd mknn/mnn yg kita xblh consume sbb maybe perubahan hormon.. trigt pulak dlu suka sgt gulai kari, gulai tempoyak, rendang. skrg ni even da 6 bulan, semua ni xblh kena dgn tekak.. hahahaha