appointment doktor

Esok 1st appointment jmpa dgn doktor..nak kena ambik darah..so malam ni kena start puasa pkul 10.. So scary la.. ada x last tips untuk bg semua result esok cantik2 je... Selalu uols klau puasa mmg xmkn apa2 since 10pm ka?

6 Balas

insyallah ok je result awk nt, sy dulu tkut jgk, xde amal apa2, tp wktu mengandung mmg jaga makan sikit, byk makan bukan jaga smpi xmkan, tp more to healthy, pk positif je 😊

Yep. Jgn mkn apa2 dari pkl 10pm, minum air kosong sikit2 hilang dahaga boleh. Darah cantik, jaga makan je.. Hihi

5y ago

Tq sis...doakan semua cantik esok...hehe

xpuasa pon tp mmg mnum air masak je & bnyk mkn ulam2..pastu dtg awl klinik hehhe tkut lama

Done appointment doc... Hb low... 10.5...kena la repeat dtg 2 mggu skali..huhu

5y ago

Klu nak cek hb..baik amalkn mkn bayam, bitroot, hati ayam, sayuran hijau gtu..bgs tuk tinggikn hb..sy ubat xmkn tpi amalkn pemakanan nie..alhamdullillah hb still 13 lebi

Buat sup lobk putih.

Jangan stress