Ambil darah KKIA

Hi semua. Nak tanya esok pagi first appointment sy utk bukak buku pink. Nurse ada cakap last week yg appointment esok nak bukak buku, nak ambil darah sekali. Kena puasa ke? Sy lupa nak tanya. Ni first pregnancy sy.

2 Balas

Ambik darah x payah puasa sis.. Saya baru ja buka buku pink tdi.. Mggu depan nk minum air gula baru kena puasa start 10mlm..

4y ago

Sama2

Ambil darah saja tak prl puasa, kalau di srh minum air gula baru harus puasa sis.

4y ago

Baik thanks ye 🙂