appointment doktor

Esok 1st appointment jmpa dgn doktor..nak kena ambik darah..so malam ni kena start puasa pkul 10.. So scary la.. ada x last tips untuk bg semua result esok cantik2 je... Selalu uols klau puasa mmg xmkn apa2 since 10pm ka?

6 Balas

Done appointment doc... Hb low... 10.5...kena la repeat dtg 2 mggu skali..huhu

5y ago

Klu nak cek hb..baik amalkn mkn bayam, bitroot, hati ayam, sayuran hijau gtu..bgs tuk tinggikn hb..sy ubat xmkn tpi amalkn pemakanan nie..alhamdullillah hb still 13 lebi