4 Bulan Hamil

4 Bulan Hamil. Doktor suspect gula tinggi. Next Appointment kena Puasa, Ambik Darah, Makan Sikit, Puasa 2 Jam Lagi Dan Ambik Darah Lagi. Tolong Advice Mummy... Feeling worried. ?

8 Balas

Jangan sedih. Ramai ibu mengandung dapat gdm. BSP tu kalau bacaan cantik, doc bagi buat sebulan sekali ja. Control portion makanan. Kurangkan nasi. Nanti ada appointment dengan dietician

Sama sis..baru je lepas fasa all day sickness..pastu dpt pulak gdm 😅 saba je la..cuma kontrol pmakanan manis je skrang..bnykkn mnum air puteh 😊

Chill je..xde pape pon if awk control makan time buat test bsp..bacaan cantek kire ok laa just penat sikit setiap 2minggu kene jmp doc. Tu je

Xde apa2 tu.. doa je.. mcm sy baru je buka buku merah dah dpt appointment minum air gula.. melampau btul 🤣

Insya allah sis tak ada apa2 nnt tu. Think positif ikut je apa yg doc bgtau tu ya

Kena elak minum susu tinggi gula Kurang mkn manis

Takpa. Semoga dipermudahkan ye ♥️

BSP