Review bsp

Nak tanya kalau lusa 25/10 kk nak review bsp. Dia suruh bsp esok 24/10 . Start esok pagi kena check bsp 8 am puasa 10pm malam ni ?? atau esok 24/10 10pm baru start puasa? Saya pening sikit. Minta tolong

1 Balas

bsp x perlu puasa. review tu nak tgok yg result bsp je. cantik or x. 1st bsp sblm brkfst. 2nd bsp 2jam selepas mkan pagii. 3rd bsp sblm dinner. 4th 2jam lps dinner. and bsp x perlu puasa. boleh mkn macam biasa je. cuma lps mkn utk yg amek 2nd dgn 4th tu, jgn la mkn lgi

2y ago

bsp x perlu puasa. boleh mkn mcm biasa. yg jgn mkn tu lepas mkn kena tgu 2jam utk buat bsp yg lps mkn tu. contoh lps breakfast kan tgu 2jam buat bsp, lps breakfast tu jgn mkn dlu kejap. lps amek bsp tu mkn jela mcm biasa. sama jugak. lps dinner tu jgn mkn 2jam je dulu, utk buat bsp. lps dri tu mkn jela mcm biasa. xperlu puasa.