Adakah anda mengunakan pengangkutan awam untuk elak kesesakan pada hujung minggu?
Voice your Opinion
Ya, saya dan keluarga selalu naik pengangkutan awam pada hujung minggu
Tidak, saya lebih selesa bawa kereta walaupun sesak

3995 respon

11 Balas

Bwk kereta..nak2 ank msih kcil lg... Masih kuarantin xblh bwk dkt org rmai.maka gune knderaan sndri srta gagahkn dri menghadap jem

My husband ease to drive by his own. More practical to bring the stroller n other stuff.

Kalau ke KL je , suka naik pengangkutan awam. Boleh stress memandu di KL 😅

tak..laki n semua fmly tak suka naik..tapi kita nak try🥺

time bujang je rajin tgk wyg ngan family

Senang nak bawak barang banyak2 😂

Kalau dengan keluarga prefer kereta

Bila ke Singapore / KL sahaja.

Saya xkeluar rumah

Tidak