Umur 3 bulan sesuai ke bawa baby pegi aquaria ?

Dy mcm obses tgk hidupan laut kt tv pun kad smua also buku2 🥺🐳

2 Balas

dia bukan obses tgk hidupan laut kalau baru 3 bulan. 3 bulan ni baru start nampak warna, mata dia tak nampak hitam putih kelabu dah. sbb tu dia tertarik dgn apa2 yg berwarna. lg2 kalau video/benda bergerak. nak bawak tu boleh tp dia cuma gelak senyum mcmtu je la sbb dia taktau pun benda tu apa. dia cuma nampak warna tu je

11mo ago

Ok2 fhm sis tq yaa

selalu org bawa time baby besar sikit sbb da faham sikit . tapi tak salah pun, bole kalau nak try bawa.

11mo ago

Bereh sis tq 💕