MERDEKA GIVEAWAY: Menang Tiket PERCUMA ke Aquaria KLCC!

Cuti sekolah dah nak dekat, tapi masih tak tahu nak bawak anak pergi ke mana? Haa, ini mungkin petanda untuk anda bawa anak anda ke Aquaria KLCC! Kami mencari 4 parents BERTUAH untuk bawa pulang masing masing 2 tiket (maksimum) PERCUMA ke Aquaria KLCC! Sertai dahulu di sini untuk dikira sebagai 1 penyertaan ya: https://community.theasianparent.com/contest/merdeka-giveaway/2316

MERDEKA GIVEAWAY: Menang Tiket PERCUMA ke Aquaria KLCC!
715 Balas

JAWAPAN : Ada 5 perkataan ‘MERDEKA67’ 🇲🇾 MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-67 semuaa warga The Asian Parents 🇲🇾 yayy merdeka dah tak lama..The Asian parent buat contest untuk ahli2 TAP..moga ada rezeki kita semua..jangan lupa untuk sertai Merdeka giveaway kalini dari The Asia Parent..menarik betul giveaway kalini dpt pergi tgk ikan2!!! di Aquaria KLCC..yayy kalau ada rezeki boleh la bawak anak sulung lelaki saya tu..dia memang minat fish2 ni hehe mesti excited ! SAYANGG SANGAT THE ASIAN PARENT sebab segala maklumat ada disini..dari sebelum mengandung…awal mengandung..hingga ke anak2 dah besar boleh research2 maklumat dalam ni.. suka sangat!! ❤️ and InshaaAllah tak lama lagi nak jadi ibu anak yg ke-2 hehe coming soon!! Thanks Asian Parents selalu buat giveaway yang menarik2… SELAMAT HARI MERDEKA THE ASIAN PARENT 🇲🇾❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘

Berapa banyak perkataan "MERDEKA67" saya jumpa 5 dalam kotak biru tak termasuk tajuk contest. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 done Follow TikTok theAsianParent : illa_asila ✅✅🇲🇾 Excited tengok theAsianParent buat contest musim Merdeka yg ke 67, mana tahu ada tuah join contest ni dapat bawa anak jalan2 ke Aquaria KLCC, saya happy dapat tengok anak happy. Semoga dapat berita baik untuk menang dan bawa anak kesana 💕 Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 67! 🇲🇾🎉 Terima Kasih theAsianParent 🫶🏼🇲🇾

Jawapannya adalah; lima!!! hari jawapan ini dijawab adalah 24 Ogos 2024,lagi beberapa hari menuju tanggal kemerdekaan Malaysia yang ke 67. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada semua di dalam apa jua situasi. Hargailah orang-orang tersayang, luangkan masa bersama,lupakan sengketa lama. Keamanan yang kita kecapi ini sangat berharga dan semuanya di atas titisan darah dan keringat para pejuang tanah air kita. Akhir kalam; Malaysia Madani : Jiwa Merdeka!!!

Ada LIMA (5) perkataan “MERDERKA67” 🇲🇾 Bismillahirahmanirahim. Semoga ada rezeki untuk menang ticket pergi Aquaria untuk anak saya yang lagi berapa hari nak masuk 4 bulan tu. Terima kasih Asian Parents sebab telah menganjurkan contest seperti ini sekaligus mengingatkan dan memupuk semangat kemerdekaan dalam kalangan rakyat Malaysia dalam aplikasi ini. SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN SEMUA 🇲🇾 Tiktok: howaboutdee

Berapa banyak perkataan “MERDEKA67” yang saya nampak adalah : 5 Semoga kami sekeluarga makbul dapat tiket percuma ya Allah aamin ya rabb. Baru je sebut mengidam nak pergi Aquaria tiba tiba nampak notifications tiket percuma ni. Nak nangis rasa hati ibu. semoga kami dapat 🥹🤲🏻 SELAMAT HARI MERDEKA THE ASIAN PARENTS ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

JAWAPAN: Ada 5 perkataan “MERDEKA67”🇲🇾🌺 Bunga Raya Bunga Kebangsaan, Warna Merah Indah Menawan, 31 Ogos Hari Kemerdekaan, Malaysia Bebas Dari Penjajah. Jalur Gemilang Berkibar Megah, Simbol Perpaduan Seluruh Negara, Malaysia bebas Dari Dijajah, Semoga Negara Aman Sentiasa. Semoga ada rezeki anak❤️👶🏻 Done follow account TheAsianParents on ig&tiktok✅ IG:nrsbr_na TT:nrsbrina

#########################################################################################################################################################################################################################################################################################################################h9########9lkmio#################################################rrfff#fp

Terdapat 5 perkataan "MERDEKA67" saya nampak. Bismillah, first mom here ! Semoga ada rezeki untuk anakku, Muhammad Said Afiq untuk ke Aquaria KLCC. Banyak contest yang the Asianparent buat, semuanya best2, tapi belum ada rezeki untuk menang. InshaAllah, moga ada sinar kalini hehe 🤭 Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-67 untuk kita semuaa ! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾

Ada 5 perkataan MERDEKA67 Layar layar berlayar di laut, Angin bertiup lembut sekali, Kemerdekaan negara jadi syukur, Untuk Malaysia yang tercinta ini. Gelombang ombak di pantai tenang, Air laut biru bersinar cemerlang, Tiket Aquaria jadi milik, Pengalaman seronok menanti di depan.. Moga ada rezeki, anak soleh suka sangat haiwan, mainan lain dah tak pandang kalau tengok haiwan

Jawapan : 5 Perkataan Merdeka 67 theAsianParent sudah menjadi teman saya dari mula kehamilan hingga kini anak saya sudah lahir. Banyak maklumat yang saya perolehi serta komunitu ibu bapa yang sangat membantu dalam menjawab pertanyaan atau pengalaman terutama nya untuk ibu pertama seperti saya ❤️ terima kasih theAsianParent ❤️❤️ Selamat hari kemerdekaan ke67