Obses pada suami dari awal kehamilan

Salam. Tergerak hati nk tny pandangan n pengalaman ibu2 kt sini. Ade tak yg same pengalaman mcm saya. Selalu kite dgr bile mengandung si isteri tak bole tahan bau badan suami, menyampah tgk suami....dan seumpamanya. Tapi saya lain pulak. Saya mengandung 2 bulan lps nikah. Mmg dari awal mengandung sy mcm obses kt suami sndri hihihi. Rase geram tgk die comel sgt😆 Suka btol tenung belek muka time die tdo. Kdg rase over plak. Trfikir kalau anak nnt kuar ikot muka die mmg patut la pon sbb ibunye obses sgt ngn si ayahnya 😆

28 Balas

saye ank sulung bnci sgt dgn suami asyik nk gaduh je ... skli ank mmg sebjik muke suami copy paste terus , dr segi perangwi perwatakkn pun semua bapak dia .. ank boy ank girl mmg syg sgt dgm suami smpai tahap xde dia saye xde selere mkn .. kne dia suap bru blh mkn sbb mmg alahan teruk ... anak sbjik muke saye skli dgn orngai dia abik dh mcm mini me 😆😆😆😆 now ank ke3 xtau lah ciri2 sbjik mcm ank sulung dlu kahkahkah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

ooo bile tak suka, muka ikot bapak...bile syg gile, ikot muka mak plak ye. hehehe xtau baby sy ni ikot muka sape la nnt 😅

Sama laa.. Suka berkepit dengan husband, dia g keje jauh2 skit dah menangis, kalau dia tak ada 2-3 hari, baju last dia pakai kat rumah tu make sure tak basuh, sbb nak bau badan dia, ada baju tu boleh laa tidur, kalau tak ada baju tu susah la nk tidur. Mak mertua dgn kak ipar pun tergelak, org mengandung ni mcm2 perangai. Nasib laa diorang tak ckp sy mengada2 ke apa. Sebab faham kan, situasi org mengandung ni tak sama.

2y ago

hahaha ni lg obses. sy lom smp nangis. tp suka btol cium2 die....pastu hari2 cakap 'comelnyee awk ni' 😂

Sama laaaa. Saya pregnant lepas 4 bulan nikah. Orang kata dalam fasa honeymoon lagi. Memang suka melekat dengan husband 😂 kalau dia kerja balik lambat sikit je terus sedih. Sebelum tidur kena amik bau badan dia ya ampun sedap baunya. Time dia tidur tenung muka dia. Siap nak pimpin tangan time tidur taknak lepas 🤣 dia pun herannn tapi dia pun suka je hahahahahha

2y ago

tu la kan...mmg fasa honeymoon pon. harap2 pls2 brsalin trus cmni pon xpe 😂

saya pon sama.. paling xboleh tinggal bau ketiak suami.. mmg xleh tido klau x bau ketiak suami.. rsa nk berkepit je.. sblom ngandung ok je.. sblom tau mengandung suami yg mula mcm tu.. manja , tinggal kjp kemas dapo pon panggil. smpai rasa xnk g kje.. rupanya cek upt positif .. Alhamdulillah rezeki setahun kawen

wsalam, saya pun mcm tuh juga, even sblm ni pun ada ,tapi sejak preg. lagi kuat merengek, sikit nak manja , tapi masa 1st trim dlu tak bole bau badan dia . da masuk 2nd trim okay je. tapi masa tak bole tuh, still nak merap dgn dia juga, dia g kerja kkdg nges sbb rindu. balik cari gaduh. kacau2x dia. 😂 .

eeee comel nya status post ni hehe.. sya pun sma tauu.. tak tahu laa.. lps pregy ni skaaa sgt tgok muka husband.. sllu ckp eee comel n hensem nya laki aku nii hahaha.. kdg2 geyaaaammm je... anak gegel .. kalau kluar ikut muka laki.. makin geyammm la kita eeee hahaha

Salam. Obses sangat takda pula tapi rasa nak mengekor ada la. Haha. Kalau boleh nak ikut je dia pergi mana. Tapi anak memang ikut muka suami. Maka ramai la tegur ha ikut muka suami. Saya syukur je. Sebab ada orang tak gemar bila cakap anak ikut muka suami hehe

Wsalam. Comel je baca confession gini 🤪 saya masa pregnant pun sama sis, setiap hari tengok muka husband, cakap, "kalau baby ikut muka husband, siap lah kena gomol kawkaw, gerammm" Baby dah keluar memang sebijik ikut daddy nya 😂

2y ago

hahahaha sy pon de ckp....klo ank pon comel gini ssh la ibu cmni.....geram ngn ayah, geram ngn ank lagi....tu lom masuk geram ngn kucing 😂😂

sy ttc 3y.. mse sblm thu prgnt ske gduh n mluat dgn husb🤣🤣.. bila dh thu eh tiber obses dkt husb.. husb p kje pn ngis🤣🤣 klau bleh nk bkepit dgn dia je .. hehehe.. bila time dia tido mmg ske tgk muka dia😅

2y ago

hahaha suami ptt bersyukur tau dpt bini obses time ngndung ni. klo kte nk muntah tgk die lagi naya😅

waalaikumsalam..sama macam saya masa pregnant ank no3..last anak muka suami.yg abgnya muka saya..adik boy ikut muka papa dia sebab mamanya suka sgt tenung muka papa masa pregnantkan adik. ramai kata copy paste papa.😁😁

2y ago

mgkin ank saya nnt pon muka ayah la tu 😂