pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Sy gdm on dc. Due 10.01,serah diri 9hb.01..induce 3x tp failed. 13hb pecah ketubn, bukaan br 3cm. Induce drip.. Alhamdulillah baby boy

4y ago

Induce drip tu xhbis pun. strt jam 9pg, kol 1pm dorg dh buka sbb baby dh lemas, bukaan plak br 6cm.Emergency czer