pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Sama mcm saya.. Dokter dh bagitau awal2 sy kena bersalin awal 2minggu. Takut bby kenapa napa.. Tak pea.. Asalkan awk dan bby sihat, selamat.. 😍 best yea~ kena rajin2 pujuk bby keluar awal sikit.. Nanti tk ada laa kena paksa dengn hospital.. Lagi bnyk nk kena cucuk sana sini.. Hihi