pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Kita sama sis 39 wk rabu n g kk tuk amik Surat serah diri sbb Ada gdm tarikh due Kita pun sama 10/2..so redho j la kalo kena induce wlpn sakitye double.. apa2 moga dipermudahkan segala urusan nanti..

4y ago

Iyeke... Semoga kita sama 2 di permudahkn segalanya...