Due 23apr2024

Due Date : 23rd April 2024 Birth Date : 8th April 2024 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Induced belon tak sampai 24jam( Bukaan 4cm ) Doktor pecahkan air ketuban pastu start contraction gila2 sampai naik hantu 😭 Bukaan baru 8cm, dah tak tahan terus push! Koyak habis 😭 Tapi apa2pun, tamat lah sudah kesengsaraan( contraction ) tu.. Tahniah untuk diri sendiri juga 🤲

1 Balas

alhamdulilah tahniah puan for newborns...selamat berpantang .mg bby mmbsr dgn sihat dan mnjd ank soleh/solehah buat ibu ayah .Allahuma aamiin