ANAK SYURGA KEDUA 😊

Dua minggu lepas saya dah suspect missed miscarriage sebab heartbeat baby hilang dan size tak membesar dah jadi saya hanya menunggu keajaiban sama ada tiba tiba dia sihat ataupun dia turun sendiri. So semalam start bleeding keluar darah pekat berketul ketul dari pagi sampai malam, so pagi tadi terus gi klinik scan dan dapat surat refer ke hospital. On the way nak ke hospital tu sakit sangat sangat, sampai ke hospital nurse check guna muncung itik tu darah tersembur keluar mungkin sebab memang darah tunggu masa nak keluar lepastu doktor check pula masukkan muncung itik dengan gunting panjang pastu tarik kantung&uri keluar, dan dah complete miscarriage. Alhamdulillah dipermudahkan sangat, sekejap je dah siap, terima kasih sayang mama sebab tak buat mama sakit lama lama. Walaupun hati ni sedih sangat sebab ni keguguran kedua tapi takpe masih cuba untuk tenangkan hati bahawa Perancangan Allah yang terbaik. Doakan saya ye lepasni dikurniakan zuriat yang sihat, kuat dan sempurna.

1 Balas

Allahu ade rezki t.be strong ye.i feel u.sy pnh gugur 3kli.skrg preknen ank ke2.akhirnyer smpi rezki sy.begitu jgk rezki sis.be strong n trus doa.sy doakan sis cpt2 mgandung sht lps ni aminnnnn

4y ago

Terima kasih dear ❤️ semoga yang baik baik juga untuk awak.