Keluar darah

Hi mommies, saya pregnant anak first baru 6 minggu.. harini ada bleeding sikit2 .. pegi hospital scan masih ada kantung dan nampak baby.. dr cakap kemungkinan jadi kemungkinan tak jadi baby tu… lepas tu dia check bawah guna muncung itik.. dr pun cakap ok masih close kat situ.. tapi lepas balik darah banyak turun macam period.. dr cakap mungkin lepas masuk muncung itik darah akan banyak keluar.. tapi normal ke sebab darah sgt la banyak dan berketul2 ..

1 Balas

better ke hospital terus sis. lepas masuk muncung itik, normal keluar darah spotting2 macam tu je.