Kini dah tak risau lagi

Cuma nak share untuk yang senasib dengan saya. Saya start bleeding pada 22/1 sampai harini masih keluar darah. Harini kandungan dah usia 7 minggu 3 hari. Masa scan pada 22/1 cuma nampak kantung je. Tapi harini terdetik hati nak scan sebab risau sangat darah masih keluar, alhamdulillah bila doktor scan tu terkejut dah ada baby dan dengupan jantung. Cuma doktor cakap kalau masih keluar darah lagi/ berketul kemungkinan boleh miscarriage. Doakan kandungan saya kuat ye ☺️ #1stimemom

Kini dah tak risau lagi
1 Balas

sis first scan to brapa week? sy Pon first scan nmpak kantung je.. but now semlam sy ad bleeding ckit sy jmpa doctor bg ubat kuat rahim than sy masih kluar darah jugak.. risau jeww sbb sy Bru 6 week.

3y ago

ouh ykew.. hrito sy tya doc Pon dia ckp it's normal bleeding untk first trimester dia ckp.. jd sy x laa risau sgt. tp ingt mkn ubat kuat rahim hilang but still ad lg ckit².. isyaallah I will be positive.. tq sis.. semoga d permudahkan semua.🤗 sbb #firstbaby