BLEEDING 22W

Pagi tdi g hosp sebab start semalam bleeding. Mengalir air mata bila kena masukkan muncung itik. Sakit hanya Allah je yg tahu. Sebelum ni pernah masukkan muncung itik tapi x sakit pun. Yg ni x tahu knp sakit dan darah yg keluar sikit terus keluar membuak². Rasa menyesal plak pergi hosp td. Tapi baby bila scan aktif sgt. Asyik gerak tak henti. Ikut kiraan 22w tapi tadi 24w2d. Ni dh mlm darah still keluar. Harap xde apa² yg jadi.

1 Balas

Samalah sy. Tapi sy kena sama mcm awak masa sy pregnant 5 weeks. Sy faham sgt apa sis rasa. Sakitt dia allah.. sakitt sgt. Mungkin sebb miss v tengah bleeding kot. Tu sakit. Tapi kalau kes sy, dr ckp miss v sy masih virgin tak pernah beranak so ketat tu yg sakit. Alhamdulillah.. skrg dah 5 months. Apa yang sis perlu buat, perlu bed rest ya. Jangan banyak gerak sgt untuk stopkan bleeding. Jangan buat pape. Rest je.

2y ago

Allah.. sakitnyaa. Tula seramkan, kalau doktor pelatih yang handle pesakit ni. Semoga takda apa berlaku dengan kandungan sis. Sis jaga diri baik² ya.