Kena seluk

Doktor cek bukaan baru 2cm dah suruh admit ward.. x de tanda apa2..darah/air ketuban/mengeras mmg x de langsung.. Tp,lepas je doktor seluk cek bukaan tadi,tiba2 perut sakit.. contraction kah?

14 Balas

Tu msokny doc da tolng bukk kn jln skit, maybe mse seluk tu jln bru bukk 1cm, tp oleh kerana tolng da tolng bukk skit jd 2cm sbb tu ad contraction.. klu sy mcm tu, besok trus beranak. 4cm doc tolng pecahkn air ketumban.