36 weeks suami tak bercakap

Doc kata baby kecik. Sy mcm rasa salah diri sndri. Mood out. Emosi.Suami pulak jenis baran. Doc kata kena czer lps 37mingu. Sedih mcm2 dalam kepala. Suami mengmuk bila sy beremosi. Yela doc ckp itu ini. Ibu mengandung mana tak sedih? Tak beremosi? Tak mngs. Tipu laa nk kata diri ni kuat. Suami tengking maki mncarut tunjal2 kepala. Bukan nak buruk kan suami. Tp sy sedih semua ni berlaku dekat sy. Tak bgtau spe2 pon.so sy luahkn and cte kat sni. sy hide nama sy. Sy masih syg suami sy. 😭 tak boleh nak bnci. Kenapa ye? Sy masih harap dia belai sy.

29 Balas

pertama skali sis kene pk kn anak sis... xkisah pn bsalin kaedah normal ke czer... y penting ibu ngn ank selamat.. kedua sis kene sntiase kawal emosi... mmg susah nk kwl emosi,nak2 husband jenis xbg perhatian tahu nk baran je... sis sndri la kne tahu cara kwl emosi... dan sis jgn duduk sorng2,cari teman utk bbicara...sama da fmly ke kwn2 ke utk hilangkn perasaan ngtive.... bila pikir kn perangai husband sis mcm to...lps bsalin sis dsarankan ambil la protection utk xmgndung jrak dekat .. kalau x,sejarah mungkin berulang balik la mcm skrng ni... baby kecik ke besar ke...semua to da dtentukan oleh allah.... sis mkn la byk mane pn,kalau allah da tetapkn cmto ,cmto la... y penting bby sihat,ckup sifat fizikal mental.... sis jgn putus asa bdoa... doa seorang ibu sgt mujarab... untung yer kite sbgai seorang muslim y bgelar ibu...doa la sbanyak y mungkin... doa juga utk suami sis moga sifat baran yer hilang bile dye tahu pgorbanan sis sbgai isteri dan ibu kpd ank yer....