scan

Hi, sy dh 7 weeks skrg tapi pagi ni sy scan kat kk doc ckp hanya nampak kantung jer n heart beat lum nampak lg..,dari segi saiz kantung doc ckp baby baru 6 weeks,bahaya ker kalo beza seminggu?kurang paham tlg explain ye mommy.... Biasa minggu ke brp akn nmpk heart beat baby n baby

1 Balas

Beza scan dgn tarikh period tu biasa..saya beza traikh period and scan 4 mggu,dokt ikut tarikh scan utk sya..dan slalu heart beat akn nmpk pada 9weeks ke atas...insha allah..doa yg baik2...

5y ago

owh yeke dah selamat bersalin nye,alhamdulilah sis.jage makan minum dalam pantang baik2 nye.