Hai mama...nak tnya sy skrg 29 week..scan xd,,doc ckp uri dkt bwh ..agak2 naik blik x sblom brsalin?

Doc bg 2mggu lagi untk repeat scan

4 Balas

hai mummy.. bnykkn senam posisi sujud mcm dlm solat.. InshaAllah semoga Allah bantu ya mummy.. posisi sujud boleh normalkan kedudukan baby n uri dalam perut.. semoga munmy n baby sihat2 selalu 🥰

2y ago

sama 🥰.. InshaAllah mummy boleh.. bnykkn doa ya.. semoga mummy n baby sihat n dipermudahkan urusan bersalin nnt