assalamualaikum nk tnya kdungan 3-4mggu mmg xnpk lagi ke scan atas bwh rsau tkut kdungan luar rahim doc ckp 2mggu lgi scan blik..spe pnh mcm sya..10thun mnnti Alhamdulillah naik 2line tpi scan xnpk rsaunyeee..

Doakn sy ye

21 Balas

Doc Imelda balchin..dia pernah inform..klu bawah 5w memg dia xscan patients..dia akn suruh balik n come after 2w or more w..sbb pensenyawaan bole berlaku lambat..kdg2 memg xnmpk..nnti awk scan blk k..jgn stress2..bnykkn bdoa..klu ada rezeki tetp ada untuk awak n husband 😊

5y ago

Aamiin tq sis...

kalau scan ikut atas mmg tak nampak lagi waktu 3-4 minggu. at least 6 ka 8 minggu baru nampak ikut atas. kalau scan masuk ikut bawah boleh nampak kantung kecik. so tayah risau okay. ada tu. sis banyakkan fikir positif and doa. tahniah ya sis.

5y ago

Ok sis..trima kasih

3-4 minggu awal lagi sis. Saya 9 weeks baru scan, da nampak baby n heartbeat. Cuba lagi 3-4 minggu lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan sis ♥️

Normal sis. Sy scan mse 4week ari tu xnmpk pe² pn. Doc bg tarikh 2mnggu lg utk repeat scan. 6week scan nmpk kantung. Janin kecik sgt lg

Mcm saya aritu scan 5 week mmg xnnpk.. Lps 2 mggu saya dtg alhamdulillah.. Nmpk dah kantung. Masa ni sis jga diri, jga pmknan tau.. 🌹

5y ago

Ok trima ksih sis

Kecil lagi tu. Ikut ckp doc..lagi 2 minggu g scan balik.. Insyaallah dah nmpk..Semoga dipermudahkan.. jgn risau dan fikir sgt..

Amin..tq sis rsau jgk sy sbb doc ckp ad 2 sbb mybe kcik lgi lgi stu rsau tkut luar rhim. Mtk2 smuanya ok..

Normal tk nmpk lgi sbb awl lgi sy pun mcm tu msa awl2 tpi bila dh 2 buln lebih sy scan dh nmpk dh

Klu sis risau blh buat ujian beta hcg melalui darah. X mhl pn.. Tmpt sy rm120

5y ago

Sama2 sis

Sy sis 7 mingu bru nampak kantung keci sangat.. 11 minggu bru npk bby