Masa hamil Ibu rasa okay ke nak berhubungan intim dengan pasangan?

Voice your Opinion
Okay saja, tiada masalah
Kurang sikit, penat selalu
Tak selesa, elak dahulu

1015 respon

11 Balas

Hi pregnant 4 - 5 weeks bersama suami. Selepas bersama tu,buang air kecil ada keluar darah macam air. Risau jugak. Tak tahu pregnant masa tu

3d ago

Dah pergi. Alhamdulillah tak ada apa. Stop dari bersama sementara awal kehamilan ni

sebelum tahu pregnant nafsu lain mcm. asyk nk je rupanya dah pregnant 4 bulan. alhamdulillah baby semua okay. skg nk msk 7 bln da

hai, sy frstime pregnnt...skrng dah 3 bulan. tpi masih takut hbngan intim..seeloknya brpa bulan boleh ye?

3d ago

boleh jee bila²... Dont worry... kena bgtahu kat suami selur²

Pregnancy ke-2 seks drive memang mencanak 😂 dari awal preggy sampai skrng dah 6 bulan aktif bersama.

Suami pilih utk tk bersama, sbb kandungan dh msuk 6 bulan, mngkin dia takut sy tk selesa atau beri kesan dgn janin

3d ago

6 bln xda mslaah pon awk,,gpon dktr sarankan nk senang bukak laluan kerapkan bersama..ni dktr ckp sndiri kt sy 😂 tp ikot ats masing2 la

Okay je, cuma kena ikut mood. Suami pun jenis hati2 gak hehe 😅

Okay tapi kena perlahan dan posisi yang tak ganas

Kadang OK, kadang tak OK.

tak berani jugak ,tp ada dngr 7bulan boleh dah

Ikut mood kekadang sakit tak boleh go 😔