Tunggu Hari ni. Td kul 6am g tnds tgk ada cket lendir putih n sket je darah. Tp xrs sakit

Doakan mudahan sy mudah beranak dan doakan juga saya dan baby selamat selepas beranak nanti 🙏 kalau ikutkan naluri ni, maybe 20-21 beranak tp bila tgk ada cket darah dh keluar, maybe sy beranak on time kot🤭setakat ni sy blom rs kontraksi atau rs sakit perut ke, pinggang ke..kalau sis semua ada pape tips last minit ni, share la ek.

Tunggu Hari ni. Td kul 6am g tnds tgk ada cket lendir putih n sket je darah. Tp xrs sakit
2 Balas

Saya doakan supaya awak dipermudahkan urusan bersalin dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

3y ago

Aminnnn Ya Rab..terima kasih sis 🙏🙏🙏 semoga Allah mudahkan urusan sis juga..amin 😘

aamiin

3y ago

Time kasih sis 🙈🙈