Ada yg pernah mengalami? Rasa cramp, senggugut tapi tak period.

Kalau ikutkan sy dah 4 hari missed period. Selama 4 hari ni sy rasa senggugut, cramp, sakit yang sekejap2 je. Sekejap ada, sekejap hilang. Biasanya kalau senggugut tu, keluar darah period dah, kali ni rasa senggugut je tp darah tak keluar. Bdn pun rs panas, bila check tak demam tp bdn rs panas. #bantusharing #pleasehelp

9 Balas

sy sblom tahu pregnant xde tanda2 alahan pon.. ada simptom2 nk period je.. badan lesu.. rasa nk tido je memanjang.. cepat lapar.. sis cuba tggu 2minggu lgi kalau takot result upt mengecewakan.. dulu sy ada jgk 1bulan x period tpi result upt negatif.. kadang2 sbb hormon kita x stabil

10mo ago

InshaAllah, thank you for your advice sis

sy pun rasa mcmni jgk dlu sis...hari ke 3 lewat,da rasa cramp2..kejap ada kejap xde.kdg sakit kdg sakit sgt..tp xmuncul2 period.test upt pagi2 rezeki pregnant..heheh.sis cuba la upt dlu..lg lama meneka,lagi stress..lg2 bila result negatif.cek je awal,huhu

betul.. cuba cek upt dulu.. tu pun kalau awk nk cek la.. atau pun tunggu sampai lewat seminggu lebih kalau x period jugak awk cek upt...insyaAllah ada rezeki pregnant ☺️

10mo ago

InshaAllah sis. Perasaan takut tu ada tp rasa nak tahu pun ada jugak 😅

saya tgh alami skrg rsa tkut jgk bru tdi pgi cek klinik dr ckp xnmpk lgi tpi mcm ada cma xpsti sma ada baby tau pn bnda lain psl kcik sgt rsa tkut jgk

saya pun pernah rasa nak sengugut , slama 3minggu tapi period tak datang , cek upt positif

Boleh cek upt sis. Tanda nak period dan pregnant lebih kurang sama 😉

try cek upt dlu

dh check upt?

10mo ago

inn shaa allah, pasti ada rezeki awak. rezeki takkan salah alamat🌻

cek upt