due date kmu bila...

Siapa due date 19/5 /23 kita geng..

43 Balas

sy due date 20/3,sekarang dah masuk 38 week...tapi still Blum ada tanda2 nak bersalin lagi...harap2 baby nak keluar sebelum due🤲saya doakan semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti❤️aminnn....

1y ago

beza 3 hari je gn sy sis 😊sy due 17/3/23

Sy esok harinye. 20/5/23 😂 smoga dipermudahkan perjalanan mengandung, bersalin dn berpantang utk kita semua. Aamiin 🤲🏻

1y ago

16nov2023

insyaallah due 31/5..baby first..skrg 28weeks..so far blum bli brg bb lagi..rsau plk tgk ad yg post due seawal 30weeks..huhuu

saya Awal sehari 18/5 tp ada GDM nie Tah la...takot plak..sbb 1st time preg ada GDM...#anakke3

Saya bulan 4 🥰 Semoga dipermudahkan urusan mommy2 semua🥰❤️

saya bulan 6...moga dipermudah buat semua para ibu....💖💐

sy due 8/5/23.. semoga dipermudahkan segalanya buat semua para IBU2..

11/3/23.. baby masih syok lagi dlm peyut hehhe

1y ago

selamat brepantang ya siss..

25/4. Semoga dipermudahkan segala urusan kita nnty ya mommy2 semua.

Me 07 may 23, May Allah Ease Everything for all moms!🤰🏻