Delay period tak nak keluar

Delay period 2hari da..sebelum 5hari ada keluar spotting brown,merah muda.esoknya kekuningan byk sampai la hari ni keluar balik coklat2 sikit..tp sejak delay ni rasa nak period tp tak keluar2 so perut sakit sgt mcm sengugut teruk.Kelmarin dah cek upt -ve,pagi ni cek mcm nak naik line. Bole jd pregnant ke atau sbb hormon period ya? Mcmna nak bg period turun ni.seksa plak rasa..sakit sgt mcm nak demam. Siapa yg pernah alami plss share..tq

4 Balas

awak tengok UPT yg sama ka? kalau UPT yg sama dah tak valid. cuba repeat test semula selepas 48j. HCG meningkat setiap 48j

6mo ago

pagi td tu sy cek test yg baru sis..esok sy try upt lain..