period tak delay lagi , period suppose to be 31 hb, tp saya check guna clearblue, dah pregnant. saya sah pregnant ke

saya due period 31.8, tp period saya tak pernah tepat. tp harini saya check guna clearblue, saya dah pregnnat, so far tak ada apa simptom lain kcuali rasa sakit mcm sengugut, valid ke upt saya ni, saya pregnant ke? normal ke rasa sakit nak sengugut tu

period tak delay lagi , period suppose to be 31 hb, tp saya check guna clearblue, dah pregnant. saya sah pregnant ke
1 Balas

Tahniah. Saya tak ada pula rasa senggugut masa mula-mula pregnant. Kalau risau nak period sis tunggu la sebulan lewat period. Test semula. Single pregnancy dpt double line sama terang kalau pakai jenis strip.

3y ago

Mengandung seorang shj anak.