Period delay seminggu, keluar coklat2

Hai semua, saya last period 18/5..Haritu kluar warna coklat mcamtu tapi sehari ja laa..Sekarang saya baru ja lewat period seminggu..cek upt negatif..Cuma nak tau sebab apa ye keluar coklat2 mcm tu?? siapa pernah macam tu

1 Balas

Biasanya penempelan. Sy pernah mcm sis. Ada spot , lewat seminggu tp negatif. Esok tu period. Tapi ada juga keluar spot. Tp after 2w cek, baru positif. Semoga ada rezeki sis ya. InShaaAllah

5y ago

Ouh yeke..sy kluar coklat mnggu lepas tp xperiod lg smpai skrg..Aamiin..trima kasih😊