Delay period tak nak keluar

Delay period 2hari da..sebelum 5hari ada keluar spotting brown,merah muda.esoknya kekuningan byk sampai la hari ni keluar balik coklat2 sikit..tp sejak delay ni rasa nak period tp tak keluar2 so perut sakit sgt mcm sengugut teruk.Kelmarin dah cek upt -ve,pagi ni cek mcm nak naik line. Bole jd pregnant ke atau sbb hormon period ya? Mcmna nak bg period turun ni.seksa plak rasa..sakit sgt mcm nak demam. Siapa yg pernah alami plss share..tq

4 Balas

sy Pon Sama la sis 3bulan dah mcm ni...period sy regular tapi start 3buln kebelakangan ni asyik keluar spotting,darah keluar pon secalit pastu dah xda....pastu next nya Sama...cramp perut,sakit pinggang, migraine xpyh ckpla smpai guling2 jugak...ingt senggugut nak period tapi xda keluar pulak....check upt negative..hmmm nk ngs je bila test upt Dan terlalu menghrpkan upt positive tapi xda pon positive nya...😭

5mo ago

amin² ya rabbal alamin 🥰

Kalau upt -ve, ada spotting brown, sis dah takleh solat ye. Itu darah period tu. Kalau nak bagi period lancar, boleh makan nenas. Pagii mi cek naik line tu double ke? Ke upt yg -ve tu? Upt valid bwh 10 minit @ 5 minit ikot arahan pada packaging

5mo ago

pi hospital x lg sis?? pi la check....bkn nk takutkn tp ada kes sbb ada fibroid pun kadang jd mcm tu jgk... lbh baik kita check dri biarkan....

awak tengok UPT yg sama ka? kalau UPT yg sama dah tak valid. cuba repeat test semula selepas 48j. HCG meningkat setiap 48j

5mo ago

pagi td tu sy cek test yg baru sis..esok sy try upt lain..

period kot

5mo ago

maybe tp stress sbb xkuar2.risau msalah lain