PERIOD TAPI PREGNANT !!

salam, sekadar nak bertanya, ada ke sesiapa yg pernah alami, sebelum ni lewat period 10 hari, cek upt samar, kemudian period keluar normal, elok habis period check upt naik +ve yg terang. cuma period kali ni tanpa rasa sakit sengugut. OPK pula naik +ve masa hari nak dekat period. sekadar bertanya pengalaman korang, ada ke yg keluar period, tapi pregnant? #seriusnanya

PERIOD TAPI PREGNANT !!
5 Balas

mungkin bleeding/spotting selama seminggu sebab awak tak rasa senggugut. better pergi klinik untuk mengesahkan kehamilan. kena inform ke nurse doktor pasal bleeding.

ѕaya😅😅😅 нeнeнe ѕya perιod мcм вιaѕa тapι pregnanт..ммg pelιĸ..тpι ιтυ yg ѕaya alaмι😅😅alнaмdυlιllaн вaвy oĸ je.

Itu bukan period. Itu bleeding. Kalau belum pergi klinik/hospital, sila pergi ya.

11mo ago

Sy tgk gambar 1 tu UPT. Sbb atas tu tulis HCG. Gambar no 2 ye opk. Sebab tulis LH

Cuba bwk ke klinik utk bt scan sis.

sis pregnant ke skrg?