Delay period

Nak minta pendapat..sy da delay period cuba cek upt tp hasilnya mcm samar xsamar je..dari 10,12,14dpo. harini 15dpo nmpak sama je,prubahan sikit sgt. ada kemungkinan pregnant atau nak period ye? Selalunya berapa hari delay test akan naik terang upt mami2? Sebab sy tengok org lain sebelum period lagi dah positif..redha

2 Balas

Its okay tak terang sebab baru lagi. Try check upt with opk strip. Opk akan tunjuk double line kalau pregnant jugak. Tunggu seminggu ke dua minggu lagi. Dia slowly akan show result dekat you. Sabar tau dan jaga permakanan dan minum air kosong banyak. Jgn makan pesas

cube pakai upt brand lain yg lebih sensitive. dip n tell ke clearblue ke