Delay period tak nak keluar

Delay period 2hari da..sebelum 5hari ada keluar spotting brown,merah muda.esoknya kekuningan byk sampai la hari ni keluar balik coklat2 sikit..tp sejak delay ni rasa nak period tp tak keluar2 so perut sakit sgt mcm sengugut teruk.Kelmarin dah cek upt -ve,pagi ni cek mcm nak naik line. Bole jd pregnant ke atau sbb hormon period ya? Mcmna nak bg period turun ni.seksa plak rasa..sakit sgt mcm nak demam. Siapa yg pernah alami plss share..tq

4 Balas

sy Pon Sama la sis 3bulan dah mcm ni...period sy regular tapi start 3buln kebelakangan ni asyik keluar spotting,darah keluar pon secalit pastu dah xda....pastu next nya Sama...cramp perut,sakit pinggang, migraine xpyh ckpla smpai guling2 jugak...ingt senggugut nak period tapi xda keluar pulak....check upt negative..hmmm nk ngs je bila test upt Dan terlalu menghrpkan upt positive tapi xda pon positive nya...😭

6mo ago

amin² ya rabbal alamin 🥰