Baby Bump

Dah 9 week. Tapi tak dapat beza sama ada baby bump atau masalah perut buncit. Kadang2 bangun tidur perut leper je. Kadang2 rasa buncit pulak. ?

43 Balas

saya 5 bulan pun masih nampak x nampak je baby bump nya.. 😅😅 kadang diri sendiri pun tertanya.. aku ney ngandung ke tak? hahahaa.. lagi la anak pertama.. dgn x de pengalaman.. dgn baby baru nak rasa gerak gerak halus.. mmg kadang diri sendiri x rasa ngandung.. 😆😆 cuma dlm hati selalu berdoa.. semoga baby dlm perut ney sihat sempurna..

saya masuk 7 bulan baru nampak perut 😂🤣 padahal jenis badan besor. baby bump memang xnampak. seronok betul xpayah kalut2 nak beli baju maternity lagi. dah masuk 8 bulan. semua baju ketat kat perut 🤦‍♀️ mujur dah nak bersalin time tu 😂

3y ago

waw 😍 saya overweight, pregnant 7 weeks langsung tak nampak 😂 kadang mcm x pregnant

nk nmpk perut pun start 18w keatas...dlm apps ni ad bgtau berat janin n besar dia ikut mggu...klu 9w tu bru besar ap ja...kdg2 angin msuk perut...slalu tido, pkai stokin...

sy pun 11 weeks rasa mcm x dpt beza baby bump ke perut buncit sbb sebelum pregnant lg mmg ada msalah buncit dan jugak overweight..sabar jela nnti nampak la kot

skrg sy dh 20w, tp xnmpk sgt bump.. tp xrisau pon selagi baby oke.. last scan 18w, saiz baby sama dgn sepatut nye 18w.. saiz tu xpntg. jnji dia sihat..

perasaan je tu kot sis perut buncit.. maybe lepas makan ke apa tu perut nampak buncit and leper balik.. kalau 9 weeks selalu tak nampak snagat baby bump

9 minggu lebih kpd buncit dgn lemak2 yg terkumpul🤭🤭 tunggu masa msuk 3rd trimester, nak bgun pun susah,masa tu tgk la puas2.

Susah la nak nmpak kalau awal pregnancy pun makan apa pun tak lalu. Muntah habis kalau makan pun. Lpas dah stabil baru berat badan naik skit2 huhu

1y ago

sama sis. nasi mmg xlalu mkn 😅 smoga baby dlm perut sihat2 sj 🤲🏻

saya dulu awal hamil pun pelik dgn perut sendiri tak sure tu baby bump ke saya makin buncit hehe..dah masuk 20 week baru betul baby bump tu ada

3y ago

Kannn.. sy dh 15w ni baru pcya perut ni ada baby bump sikit. Nmpk mcm buncit. Sbb sy jenis kurus klau buncit x kn hari2 ada. 😂

Sya pon mcm dah nampak baby bump seawal 6 weeks. Tpi perut sya mmg mcm nampak buncit sikit maybe sebb czer anak sya yang 2 orang dulu