Baru 9w baby bump atau buncit?

Nk tnya 9w dh nmpk baby bump ke? Atau perut ja buncit🤣🤣🤣... Buncit sngt ni😆#firstbaby #ingintahu #1stimemom

Baru 9w baby bump atau buncit?
5 Balas

Selalu 9 weeks tak nampak lagi tapi tak tahu la badan orang lain lain kann. Kalau time baring nampak jgk bump boleh jadi baby bump, kalau flat rasanya buncit la 😂 pastu kalau tekan perut rasa firm/keras sikit pastu takleh cubit perut tu baby bump, kalau lembik sikit pastu boleh cubit most likely buncit. Selamat mencuba 😂

3y ago

kita pon sama , baru masuk 6 weeks tapi perut kita mmg beso hehe tapi bila tekan kesan bukan lembik tu baby bump lah ye hehe

Slalu org cakap, Kalau dpt kempiskan perut bukan baby bump lg tu. Kalau kempiskan perut still nmpak timbul, baby bump la tu. Bump dah takleh sorok la maksud dia. Plus awal2 mengandung ni slalu bloated kan.

Hahaha Saya pun skrg 9 minggu . Macam ni lahh .. tapi I memak berlemakss haha . Tapi ada la perubahan kat bawah pusat ni dia mcm ada bump2 and keras2 skit tak boleh picit 💞🤲🏻

try cubit sikit.. kalau keras tu baby bump la tu 🥰 tp elakkan share gambar perut ye sis.. baby bump tu aurat ❤️

kita pon anak first 🥰