12week baby bump?

dah ada baby bump ka? saya x boleh beza ini babybump ka atau perut buncit😅😅

5 Balas

Xperlu risau kan tntg nampak baby bump atau x.. Y penting doa selalu baby n mama sihat. Tu je.. Baby bump tu ade y smpai bersalin pon xnmpk.. Tiap org berbeza sis

Mcm saya, saya perasan bump tu. Tapi orang lain n suami tak perasan. Start 17week baru orang tegur perut dah nampak bump

😅 Samala kita. 😂 Dah 7 bulan baru nampak baby bump tak boleh sorok

Sama 🤣 14weeks sdh tp xdpr beza bbybump atau buncit 🤣

1y ago

kan sis. kdg rasa mcm risau pregnant ka tak ni? 😅😅

Sy pun dh 18week sama jugak tk nmpk bbybump😅