kancing gigi

Cucuk kancing Gigi Ni memang akn gatal Dan bengkak ke ? ?

30 Balas

cuba buat lepas kne cucuk gentel² tempat yg cucuk tu dlm sminit..in shaa Allah xbengkak..cuma lepas 2,3 hari akn rasa sakit sikit ble sentuh bhgian yg kne cucuk tu..tp nti hilang sndiri

Sy cucuk kli pertama xde rse lenguh2 gatal atau bengkak...biase je... Lg 2 mggu nk cucuk yg kdua... Tgok pd org jugk rsenya...sbb mostly yg shre dlm ni...smua ckp akn lenguh2..

4y ago

Yeke... Atas masing2 mmg laa eak.. Mudah2an yg kedua ni okey jugak buat semua😍

Saya yg first cucuk rasa lenguh kejap lps tu bengkak and sakit kalu sentuh.. Yg ke 2 cucuk sakit.. X lenguh.. Tp bengkak sakit je..

Pengalaman saya - bengkak tempat di suntik untuk beberapa hari, lengan/tangan kebas untuk beberapa hari & slightly fever.

Saya x gatal ,cuma bengkak + kalau tersentuh rasa sakit sikit, lenguh² juga sikit la ,br selasa lepas cucuk

4y ago

Ooo sy gtal2.. geram2 je nk garu

sy br je pas cucuk..nurse ckp akn lenguh 3hr je..tp ni xlenguh cuma sakit bile sentuh..rs bengkak skit..

Ikut bdn sis..sy just bengkak dtmpat dsuntik utk bbrapa hari shj...& sakit bila dsentuh...

Sy gatal jgk,pas tu garu2 jd benjol kt dpn sikit dr tmpt cucuk tu,tp xsakit..2 3 ari dh ok

saya lenguh sakit bengkak n mcm nk demam rasa dlm 3hari bila lepas cucuk kancing gigi

yerr .. mcm sy dos prtama gatal bengkak dkt sminggu . dos ke dua biasa jer