Cucuk Kancing Gigi Memang Tangan Jd Bisa N Bengkak Ke..?

Cucuk Kancing Gigi Memang Tangan Jd Bisa N Bengkak Ke?

23 Balas

normal, mmg akan rasa mcm tu nurse pesan jgn letak apa2 di bahagian cucuk ia akan reda & ok sendiri mcm biasa

maaf tanya ya..sebab apa ya ibu pregg kena g klinik gigi ya..sy blum g lagi ni klinik gigi utk ibu pregg

Betul tu, lepas kena cucuk tu saya rasa tangan macam lenguh semacam. Nak angkat tangan pun lemah je.

maaf tanya ya..sebab apa ya ibu pregg kena g klinik gigi ya..sy blum g lagi ni klinik gigi utk ibu pregg..

3y ago

Cucuk vaccine kancing gigi rasanya. Ada dalam cm schedule. Bukan klinik gigi

sama, saya sampai demam seminggu, ni nak kena tunggu cucuk ke2 pulak, risaunya..huhu

vaksin. memang mcm tu . dia rasa panas. pastu rasa mcm cacat kejap tangan hahaah

Mmg sakit..sy pun baru lepas cucok..lenguh smcm je rs & sakit bla dpegang...

Saya kena rasa lenguh je 3 hari cmtu..bengkak gak laa..normal rasanya

sya 2 kali kena cucuk ok je takde pape..atas badan org jugak kot

Lepas cucuk kancing gigi, sya trus dedau. demam kejap 😅