Cucuk kancing gigi

Hi nak tanya normal ka kalau lepas cucuk kancing gigi kwsn cucuk tu jadi membengkak merah & ada rasa gatal juga ? 🥲 #ingintahu

4 Balas

alhamdullilah..sya cucuk. just rase lenguh je. xde rase gatal atau bengkak2.. tdo bole ngiring tmpt lengan yg bru lps cucuk tu😂

lps cucuk selasa ada rasa bengkak sikit & lenguh² serta ngantuk sangat pada hari yg sama lps tu dah ok xde merah² @ gatal²

Hi samaa ! Saya baru cucuk 2 hari lepas tempat cucuk sekarang bengkak merah & rasa gatal jugak. I think normal kot 🤔

2y ago

Sama la saya cucuk isnin haritu jugak. Merah bengkak dari semalam. Gatal baru hari nie 😂

haritu cucuk , saya cuma rasa lenguh je . tak bengkak tak gatal

2y ago

Itula pelik pulak effect kali ni, pregnant 25minggu. Masa kerja tak pregnant dulu ok ja effect cucuk kancing gigi..anyway tq for yr feedback sis