Kancing gigi

Normal ke cucuk kancing gigi yg kedua jadi bengkak bahu dan mengantuk je #cucuk kancing gigi kedua 35minggu #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

10 Balas

normal..sy dos ke2 msa tu balik je rmh terus tdo seharian..mlm tu bleh lagi smbung tdo wlaupun dh tdo siang 😅 nsb baik takde mlut bising dlam rmh ckap itu tkleh ni tkleh .. bdan mmg skit sngt msa tu smpai bengkak bahu

sy cucuk 2nd dose masa 37mggu sbb nurse trlepas pandang tak cucuk awal. mana la sy taw exact cucuk 1st dose masa brapa week. + sy pon sbenarnya asyik trlupa nk tny hahah. 1st dose ok. 2nd dose demam.

2y ago

same la kite,last minute bru cucuk,kalau tak balik kg tumpang klinik kg..rasenye tak tercucuk dah kancing gigi ni

yg 1st sampai bengkak bahu. 2nd sy urut² dulu bahu sbelum nurse cucuk. bg darah jalan elok. jd masa nurse cucuk tak ada rasa. blajar cara ni dr pemerhatian doctor klinik Puad.

sy lepas makan nak ngantuk je mata....x kisah lh lepas sarapan ke makan tghari ke...lepas dh dos kdua...

memang 2 kali ke kene cucuk untuk kancing gigi??? rasenye dlu sekali je..xtau la kot sy yg lupe..🤭

2y ago

ooo yeke..sbb sy sekali je...skrg ni pon sekali jee..xtau la kalau tbe2 jadi 2 kali...

serius lah?saya yg first dose pun rasa sakit seminggu sbb bengkak second dose tak tahu lah macam mna

2y ago

masa nurse tengah sediakn ubat. sis boleh cuba picit2 dulu tempat yg nk dcucuk. insyaAllah nanti tak ada rasa sakit.

bru ni 22 mngu kne yg first dose...xleh tido...bisa smpai ke pergelangn tngn...😭

Sy first dose pun dah sengal bahu xleh nk angkat sgt tgn

sy dh msuk 35w..blum ccuk dos dua...🥴🥴

2y ago

next week tmjnji klinik sy...nnti sy tnya kot2 diorng lupa...

normal