cucuk kancing gigi

memang rasa lenguh ke kat tangan bila cucuk kancing gigi ,,,

31 Balas

Petua ibu saya. Lepas cucuk terus usap2 tempat kene inject perlahan2 sbbnya dia ckp bagi ubat turun kalau anda perasan dkt tempat cucuk bila xusap dia akan keras dan sakit @ lenguh. Boleh cuba.sy cuba masa cucuk ke2, mmg xlenguh 😊😊

saya pun baru juga kena cucuk kancing gigi... hari pertama x rasa... hari kedua baru rasa sengal2... utk legakan... sy tuam tpt yg kena ejection dgn wap air panas... hari ke 4 ok dah..

Yup, biasa.. tp depends atas org juga.. kwn sy 1st dose dia okay je to 2nd dose dia lenguh, sy plak terbalik..

Saya bukan setakat lenguh tgn. Rahang belah kiri pn lenguh. Nk nganga mkn pn susah. Dkt sebulan bru ok 😩

Yup, nurse kata kdg2 smpai seminggu masih rasa sakit. Tapi sy x sampai sehari dah ok.

Cucuk kancing gigi wajib ke? Sy dulu masa sekolah dh pernah kena.. still kena cucuk lg ke?

5y ago

Owh.. hehehe okeyh..

Yup..lenguh tgn rs nk angkattgn pn mls..haha 1st pregnancy 2 kali akn kena cucuk

Yasss . Itu normal . Mmg lenguh skit sikit. Jgn mandi nnti tkut dmm

5y ago

jgn mandi utk whole day tu ke sis?

Sy hr kea dua tu bru rsa..rsa 2,3hr plak tu pnya la sakit🙁🙁🙁

Baru lepas kena cucuk semalam. Alhamdulillah, ni dah x lenguh dah.