cravings

craving some char keow teow. what are your cravings, mummies? ???

64 Balas

Nasi ayam penyet wong solo. Specific gitu k. Masalahnya skrg sy kat kg kat Terengganu. Mana nak cekau. Nak travel jauh2 memang tak berani dah sbb dah 33w. Mampu makan ayam penyet dr restoran lain je laaa

5y ago

Bukan kat Indonesia tu. Kat Selangor jeeeee. Hahahahaha. Tp nak travel pergi makan tu, memang tak laaa. Hahahaha.

Durian.. tpi smpai skrg x brani makan sbb doc kata rahim x bpe kuat.. lama dah tgvu baby, jdi sabar je la tahan dulu keiinginan.. tggu hbis pantang je la bru nak cari durian.. 😁

Kerepek pedas.. pickle.. subway..dominos pizza.. Thai food.. mee siam kuah.. dan bnyak lagi.. hopefully smpt laa dpt semua ni.. due bulan depan.. 😣

Mula2 dulu ngidam mkn carbonara. Bila blum dpt dupu, smpai nanggis2, ms tu blum tau diri pregnant lgi, skrg xda ngidam apa2 dh

Stuff crust pizza hut makan masa 4week . Masa tu tak sedar dah pregnant . Hahahaha . Sekarang suke sangat makan buah masam .

Saya mengidam nak makan ketam masak lemak tapi nak ibu yang masakkan . Taknak orang lain masak atau beli kat kedai . 😅

Sy 4x ngndg sume ngidam.nk mkn ketam..sbb syg mmg xmkn ketam..skang ngndg yg no 5 pun sama tetap ngidam ketam jgk😂

biskut hupseng cicah teh o panas. sedap...craving yg smple2 je tp xbleh mkn byk2...kang naik gula. 😂

Laksa johor.. Sanggup masak lps balik kerja.. The next day mkn laksa johor je sepjg hari. OmG

Makanan yang pedas Dan masam.sampai orng lain xleh makan dah sebab strong sangat rasa😅