cravings

craving some char keow teow. what are your cravings, mummies? ???

64 Balas

Lapar nasi tiap tengah malam 😂😂😂 tapi siang makan nasi macam nak muntah 😅

Non 😭 tgk makanan semua rasa nak muntah. Tgk org masak pun boleh mual dan pening kepala.

5y ago

Sama sis..sedih xde selera makan ni..

First mengidam nak makan ikan pari bakar.. Alhamdulillah dapat biras belikan😊

Buah kundang 🤤🤤🤤 tapi tak dapat2 sampai skrg sbb blum musim dia..😭

Mengidam pisang kecil yang sebesar ibu jari😅(enta apa nama pisang tue) 🤭🤭

5y ago

😊

Pepperoni pizza, from pizza hut! All 3x that I was pregnant 🤣

sy tak craving sgt. but husband yg lebih2 mengidam nya hahahaa

Mee hoon sup @ tomyam 🤤 lauk nasi kurg selera nk makan 😅

Saya suka tengok org lain makan dan suami masak saja... Heee

Secret recipe cake.. blueberry cheese 🍰😋😋😋