Kalau macamni upt positif ke? Saya check upt jenis cassete ni line sebelah tu tak terang pekat sgt

Check pakai clear blue naik 2-3 masa 4 hari lps sy check, ok ke line dekat upt cassete ni sebelah pudar camtu je tak terang2?

Kalau macamni upt positif ke? Saya check upt jenis cassete ni line sebelah tu tak terang pekat sgt
2 Balas

tahniahh ye sis.. sy pun sama ni..perkembangan skrng mcm mne ye?

2y ago

macam ni ka sis .. sebab saya tengah alami .. double line pudar

tahniah awak🤗