upt

Normal tak kalau upt tak terang haritu buat upt 2,2 line terang sekarang ni Line pudar pula

upt
26 Balas

Normal sis. Sy pun mcm tu juga. 😊😊 mcm cnth check tu bru bape hari lewat so kena tunggu genap seminggu 1hri ke bru check lagi. Biasa baru2 hcg rendah lagi. Tp still kena jaga badan sbb tu dh cnfrm positif cuma belum pekat jee.

Last buat upt terg tu bila. Sepatot slps 48jam hcg dlm bdn mkin tggi. Je bila buat upt line T mkin terang n lagi terang dari line C. Kalo mkin pudar kemungkinan chemical prgnacy. Troskn cek upt selang 2 hari nt.

Check upt hari2 ke? . Rasanya xpelu tiap Hari sis . If da Tau pregnant jupe Doktor & scan.. Sebab apa. . if la result upt latest kabur dari yg mula. ..kan akan buat sis risau...hormone hcg Makin kurang ..

4y ago

Positif slalu k.. cool.. jgn stress Sgt .takut.. check upt hari2.. buat sis stress.. Insylh kalau da rezeki.doa & jaga diri selalu

Baik terus pergi dkter swasta dulu cek.nanti srupa macam sya dulu. Mula2 terang last2 tes lagi sekali pudar. Rupanya cek baby tak berkembang, bukan nak takutkan sis baik tindak awal2.

4y ago

Ya scan sis nanti dokter akan tengok,sma ada kandungan sihat ke tak.

Normal je. Kdg tu bergantung jenis(brand) dan dakwat upt tu jugak sis. If tak puas hati jugak boleh je cari upt brand lain. If dapat result sama 2line mengandung la tu.

4y ago

Mne upt ade dakwat..hehe🤣

Tengok jenis upt sis.... Saya pernah buat upt v- tapi bila cek balik memang positive dan mengandung... Lain jenama lain hasil

Tgok ats snstvty alat walau brand sama kdg ad yg invalid or dh lama so fungsi test jd kurg. Sebaiknya pergi klinik la check.

Knp la nk check byk kali? Dh check skali positif ok la.. tunggu je lg 3 4 minggu p scan plak n bukak buku 🤦

Normal sbb sy pon mula2 cek gini warnanya. Lepas 2 minggu cal lg guna upt yg mahal sikit, baru terang. Tahniah sis

Update..tadi p scan kat klinik..cepat besar pla baby da 10w ptut 9w + Hari ni😊

2y ago

saya punya macam ni lewat 4 hari ..