line upt pudar

Hi mommies. nak tanya. kenapa bila kita check upt makin lama makin pudar je line ? masa memula dapat tau terang double line . tapi selepas seminggu -2 minggu line makin pudar ? sapa ada pengalaman ? saya takut la 🥲 nak tunggu appoitment bulan depan mcm lambat lagi. hari tu check tak nampak lagi jantung baby

4 Balas

sy Dari awal check Samar, 2 Kali check MCM Tu jugak atas alat upt Kita pakai kot, tp tanda pregnant Ada, sy buat je temujanji Dan dah buat buku pink smlm Dan scan sekali

normal sis sbb makin lama hormon hcg dlm badan kita kurang so susah nak detect dah jaga diri sis, nanti 8w scan inyaAllah baby ada tu

Sis jangan check dah. Pegi scan je. Kalau lambat appointment minta awalkan contohnya minggu ke7

normal je. sye 5m buat pon dh xde double line 😂