bp high

Check up last week nurse check cakap bp sye tinggi. Sye week 33 mnggu . Kena check selang sehari. Dah takut terus sye jaga makan apa semua. Tapi dari hari ke hari naik 160/90 macam tu and statik taknak turun. Stress rasa and sye check sendiri dirumah. Esok baru nak pergi klinik follow up. Ada tips takk ☹

1 Balas

Saya pun mcm tu. Last trimester bacaan bp tinggi. Doc suruh pegi klinik seminggu 2x. Nurse nasihatkan tidur cukup